Krka Finland

Krka Finland perustettiin vuonna 2014, mutta Krkan tuotteita on ollut Suomen markkinoilla yli kymmenen vuoden ajan.

Krka Finland tarjoaa laajan valikoiman reseptilääkkeitä kaikilta tärkeimmiltä terapia-alueilta, mukaan luettuina sydän- ja verisuonitaudit sekä keskushermoston ja ruoansulatuskanavan sairaudet. Valikoimaamme kuuluu myös reseptivapaita lääkkeitä ihmisille ja eläimille.

Krka on yksi maailman suurimmista rinnakkaislääkevalmistajista,ja yhtiöllä on yli 60 vuoden kokemus korkealaatuisten, turvallisten ja tehokkaiden rinnakkaislääkkeiden valmistuksesta. Kaikki tuotantotoimintamme täyttää tiukimpien kansallisten ja lääketeollisuuden standardien (IMB, EU GMP, FDA GMP, WHO GMP), laatustandardien (ISO 9001, HACCP) sekä ympäristöjärjestelmän (ISO 14001) vaatimukset sekä työsuojelunormit BS OHSAS 18001 -periaatteiden mukaisesti.

Markkinamme on globaali, joten vastuu ympäristöä kohtaan sisältyy kansainvälisten tytäryhtiöiden ja edustustojen toimintaan niin pitkälti kuin mahdollista. Pysyvän yhteistyön, tiedonvaihdon ja investointien kautta siirrämme ympäristönsuojelun hyviä käytäntöjä kaikkiin tytäryhtiöihin paikalliset lait huomioon ottaen.

Laatu, turvallisuus ja tehokkuus ovat Krkalle keskeisiä prioriteetteja. Vertikaalisesti integroitu laadunvarmistus- ja tuotantomalli varmistaa koko prosessin hallinnan raaka-aineiden kehittämisestä lopputuotteiden valmistukseen.

Tämä malli varmistaa, että pystymme luotettavasti toimittamaan laadukkaita tuotteita asiakkaillemme.

Krka Finlandin toimisto sijaitsee Espoossa.