Yritys

Yhtiö

Krka kuuluu maailman johtaviin rinnakkaislääkevalmistajiin. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi strategiaamme ja seuranneet missiotamme ja visiotamme yli 60 vuoden ajan.

Liiketoiminta

Krkan perusliiketoiminta on reseptilääkkeiden, itsehoitovalmisteiden sekä eläinvalmisteiden valmistus ja myynti. Konserni tarjoaa myös terveysloma- ja matkailupalveluja.

Markkina-alueet

Tuotteitamme myydään yli 70 maassa. Osana liiketoimintastrategiaamme olemme asettaneet tavoitteeksi vakaan myynnin kuudella eri alueella: Sloveniassa, Keski-Euroopassa, Kaakkois-Euroopassa, Itä-Euroopassa, Länsi-Euroopassa ja kaukomarkkinoilla.

Tutkimus ja tuotekehitys

Kehitämme Krkalla innovatiivisia rinnakkaislääkkeitä lisäarvolla. Tuotteet syntyvät oman tietotaitomme avulla, mikä takaa tuotteillemme lisäetuja vielä vuosia markkinoilletulon jälkeen. Lääkkeemme ovat korkealaatuisia, tehokkaita ja turvallisia.

Laatu

Rinnakkaislääkevalmistajana Krkan vastuulla on tarjota lääkkeitä, jotka ovat yhtä laadukkaita, luotettavia ja tehokkaita kuin alkuperäisvalmisteet. Luomme ja ylläpidämme laatua yhdessä. Tällä varmistamme, että ylitämme asiakkaiden odotukset ja saavutamme toimintamme tavoitteet.

Investoinnit

Krkan rinnakkaislääkkeiden kehitysstrategia toteutetaan investoimalla tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä Krkan omiin tuotanto- ja jakelukeskuksiin eri puolilla maailmaa.

Työntekijöistä huolehtiminen

Krkan tulos perustuu työntekijöiden sitoutumiseen ja ammattitaitoon. Olemme Krkalla sitoutuneet motivoimaan ja kehittämään omistautuneita ja osaavia työntekijöitä sekä rakentamaan kansainvälistä yrityskulttuuria. Investoimalla työntekijöidemme osaamiseen ja kehittymiseen autamme heitä tulemaan oman alansa parhaiksi.