Missio, visio, arvot

Missio

Elämää ja terveyttä.

Tavoitteemme on tarjota ihmisille terveellinen ja laadukas elämä. Pystymme tähän laajan tuote- ja palveluvalikoimamme avulla – reseptilääkkeillämme, reseptivapailla valmisteillamme ja eläintuotteillamme sekä terveyslomapalveluillamme, investoimalla ihmisiin ja ympäristöön sekä sponsoroinnilla ja lahjoituksilla.

Visio

Vahvistamme jatkuvasti asemaamme yhtenä maailman johtavista rinnakkaislääkeyhtiöistä.

Saavutamme tämän vahvistamalla pitkäaikaisia liiketoimintayhteyksiämme ja solmimalla kumppanuuksia tuotekehityksen, tuotteiden toimituksen ja markkinoinnin alueilla.

Arvot

Nopeus ja joustavuus

Osaamisemme, taitomme, kykymme innovoida, tuottavuutemme ja kekseliäisyytemme tekevät meistä nopeita. Haluamme olla ensimmäisiä. Emme pelkästään myynnissä, vaan myös markkinoiden uusien tarpeiden tunnistamisessa. Teemme tämän lyhentämällä kehitysprosessia onnistuneesti, nopealla rekisteröintiprosessilla sekä yhdenmukaisella tuotannolla ja jakelulla.

Reagointi- ja sopeutumiskykymme ansiosta voitamme edessämme olevat esteet, olivat ne markkinointiin tai lainsäädäntöön liittyviä. Selviämme kaikista haasteista, projektin koosta ja paikasta riippumatta. Joustavia ratkaisuja käyttämällä varmistamme, että kumppanimme voivat luottaa meihin.

Kumppanuus ja luottamus

Tavoitteemme on luoda luottamuksellisia ja hyviä suhteita kumppaneihimme: asiakkaisiimme, toimittajiimme, omistajiimme ja kaikkiin muihin ympärillämme oleviin. Vain hyvät ja avoimet suhteet auttavat meitä menestymään liiketoiminnassa ja toteuttamaan missiomme.

Luovuus ja tehokkuus

Ainoa tapa saavuttaa ensiluokkaisia tuloksia on luoda ilmapiiri, joka motivoi työntekijöitämme olemaan innovatiivisia ja luovia. Niinpä kannustamme työntekijöitämme puhumaan vapaasti ideoistaan ja myös toteuttamaan ne, jos ideat ovat yhtiölle hyväksi. Etsimme yhdessä uusia keinoja tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi. Pyrimme tekemään työmme parhaalla, tehokkaimmalla ja aikaa säästävimmällä tavalla.