Miksi työskennellä Krkalla?

1. Menestys, innovaatio, laatu

Krka Finland on osa Krka-konsernia. Krka tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan ja innovatiivisuudestaan. Nämä ovat taanneet yrityksen kasvun ja menestyksen eri markkinoilla yli 60 vuoden ajan. Käytämme huipputeknologiaa Sloveniassa, Saksassa, Puolassa, Kroatiassa ja Venäjällä sijaitsevissa tehtaissamme.

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä ja arvostamme jokaisen työntekijän panostusta. Tarjoamme mahdollisuuden kansainväliseen uraan.

2. Tieto ja kehitys

Investoimme työntekijöidemme osaamiseen sekä ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Kansainväliset kouluttajamme vetävät räätälöityjä ja tavoitehakuisia koulutuksia, joilla panostamme sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Kehitämme työntekijöitämme, jotta he voivat tarttua vastuunalaisempiin ja haastavampiin tehtäviin johtajina, tiiminvetäjinä tai arvostettuina asiantuntijoina.

3. Krka Finland

Krka Finland on menestyvä ja kasvava yritys, joka on näyttänyt paikkansa Suomen markkinoilla. Työntekijämme ovat Krka Finlandin tärkein kilpailuvaltti. Luomme yhdessä hyvän työympäristön.

4. Kestävää huolenpitoa ympäristöstä

Ympäristön suojeleminen ja säilyttäminen ja siitä huolehtiminen on osa jokapäiväistä liiketoimintaa Krkalla. Käytämme tehtaissamme korkealaatuista tuotantotekniikkaa, kierrätämme ja käytämme vastuullisesti luonnonvaroja, kuten vettä ja energiaa.

ISO 14001 -ympäristösertifikaatti sekä ympäristöpolitiikkamme osoittavat, että sitoudumme jatkuvasti pienentämään ympäristövaikutuksiamme. Vähennämme päästöjä ympäristöön (esim. vähennämme kuljetusten polttoainekulutusta, lisäämme kierrätystä sekä vastuullista päästöilman ja päästöveden käsittelyä), vähennämme luonnonvarojen käyttöä (esim. vähennämme juomaveden käyttöä, investoimme vedenpuhdistuslaitteisiin) ja käytämme uusiutuvaa energiaa (käytämme esimerkiksi aurinkopaneeleja).

Ympäristövastuumme on määritetty ympäristöpolitiikassamme.